Podkast

 Kurer Media er den rette samarbeidspartneren hvis dere ønsker å produsere Podkast.

Vi hjelper til med alt, blant annet:

  • Utvikling av konsept
  • Innspilling av Podkast
  • Redigering
  • Publisering på alle Podkast-plattformer
  • Utarbeidelse av lay out/foto
  • Bistand med programledelse hvis ønskelig

 

Kurèr Media har portabelt Podkast-studio, slik at vi kan spille inn der dere ønsker.

Kurèr Media tilbyr gode og rimelige Podkast-produksjoner.

50-100 AS

har podkasten 50+ som skal motivere 50 plussere til entreprenørskap og være grundere. 50-100 har valgt Kurèr Media til leverandør av podkasten. Denne kan høres på alle Podkast-plattformer..

Nordre Follo Podden

Nordre Follo kommune har egen Podkast. Kurèr Media er teknisk ansvarlig, og Podkasten lages med vårt portable studio. Vi sørger også for redigering og publisering. Podkasten kan høres på alle Podkast-plattformer.

Viken Podden

er Podkasten til Viken FrP fylkestingsgruppe. Podkasten produseres av Kurer Media, og vi har gjort alt fra A til Å. Produsert logo, intro/utro, tatt alle bilder, produsert alle episodene, redigert disse og publisert disse. Kurèr Media har også hatt ansvar for annonsering og spredning i sosiale medier, og bidrar også med programleder.

Buskerud Innvandrerråd Koronavakt
Dette er podkasten til Buskerud Innvandrerråd om Covid-19. Dette er en viktig serie som fokuserer på konsekvensene av høyt smittetrykk blant minoriteter i Drammens-området. Interessante gjester som selv har vært rammet av korona og fagpersoner som kan belyse tema. Kurer Media har hatt ansvar for produksjonen.
Tenk Det

Podkasten for deg som vil være glad og tiltrekkes av glede. Christina og Therese lærer deg hvordan kraften gjennom loven om tiltrekning i praksis fungerer og hvordan du kan få det du virkelig vil, drømmer om og fortjener.

Portabelt studio

Vi spiller inn der det passer deg best. Kurèr Media har eget utstyr med mulighet for 4-6 personer som kan delta i hver innspilling. Vi kan også gjøre telefonintervjuer og avvikle live-Podkast

Alle plattformer

Kurèr Media publiserer din Podkast på alle plattformer hvor folk hører på Podkast. Blant annet: Apple Podcast, Spotify og Google Podkast. Vi publiserer også om ønskelig på dine sider og på SoMe.

Hva kundene våre sier

Kunder / Partnere