DJ med saksofonist

Hvis man skal ha fest, så er det en god ide å leie inn en disc jockey. Men vil du sette ekstra spiss på det hele kan du også få med en på saksofon som spiller sammen med DJ. Det vanligste er en saksofonist, men fiolinist, gitarist eller trommer kan også fungere bra.

Av: Tønnes Steenersen, Kurer Media
epost

En erfaren DJ er alltid bra når man vi skape god stemning på arrangementet sitt, som firmafesten, bryllupet, bursdagen eller julebordet. Det kan skape ekstra stemning hvis DJ har med seg en eller flere musikere som kan «jamme» sammen med ham under delen av spilletiden. Et eksempel på hvordan man kombinere saksofonist og DH, kan de se her: DJ og saksofonist.

Det er mange selskaper som hjelper deg med arrangementet ditt. Et av dem er DJBooking Norge.  Her kan du få hjelp til å finne en DJ som passer til ditt selskap, og også få noen forslag til hvordan du kan få en enda bedre opplevelse ved at DJ har med seg en artist som spiller sammen med ham deler av kvelden.

Kurer Media hjelper deg gjerne hvis du vurderer å leie DJ, og kanskje vil toppe det hele med en artist i tillegg.

Siste nytt

Drone

Inspisere tak

Inspisere tak Har du et tak som er vanskelig å komme til, og som du gjerne skulle sett litt nærmere på? Da kan det være

Les mer »